rabatkode

Brug en iBob rabatkode og spar kassen

bfd22

Hvis du godt kan lide at købe ting (og hvem kan ikke det) og samtidig godt kan lide at spare penge (og hvem kan ikke det), så kan det være du skal overveje at bruge en iBob rabatkode næste gang du skal købe noget. Hvad er iBob tænker du måske? Eller måske tænker du at det lyder meget spændende det der med at spare ekstra penge. Uanset hvad, så læs videre her…

Hvad er iBob?

iBob er en forholdsvis ny dansk internetbutik der sælger en masse forskellige produkter online. De startede med primært at sælge kontorartikler og printerpatroner, men siden har de udvidet deres sortiment meget. I dag kan man finde alle mulige forskellige produkter derinde, og deres sortiment er primært bygget nogenlunde sådan her op:

Blækpatroner og tonere er stadig der hvor de henter rigtig mange af deres kunder, og noget af det der virkelig betyder meget for dem. Det var her det hele startede, og printerpatroner er stadig en af deres kerneområder.

Kontorartikler er en stor del af feres forretning, og vel også noget man godt kan sige er en af deres kerneområder. Her finder du alt far arkivering til batterier, over emballage til husholdningsting, kuverter, kalendere, labelmaskiner, papir, regnemaskiner, plastlommer og alt muligt andet. Det er tit muligt at finde et rigtig godt tilbud på alt muligt, både det man ved man har brug for, men også på alt det man ikke anede man manglede.

Printere. Så er der printerne. Skal du bruge en ny printer, så er det altså iBob du skal gå til. Her er et stort udvalg af mange forskellige mærker, og ud kan sikkert få et rigtig godt tilbud.

Boligtilbehør er ikke umiddelbart noget man forbinder med kontorartikler, men iBob har fundet ud af at de kan sælge det de andre sælger, men bare lidt billigere, og hvorfor så ikke? Her har de et kæmpe sortiment med alt mellem himmel og jord, og hvis du først begynder at kigge kan du nemt komme til at bruge rigtig lang tid på det. Dels fordi udvalget er så bredt at man bliver ved med at finde noget man godt kan bruge, men også fordi priserne er så gode, og fordi der tit er ekstra gode tilbud så det virkelig bliver svært at sige nej.

Film er også noget iBob sælger, og med et kæmpe udvalg her også. Der er jo mange nu om stunder der helt har opgivet DVD-film til fordel for Netflix og lignende tjenester, men hvis du stadig har en dvd-afspiller kan du herinde finde film så billigt at man ikke tror det er rigtigt (men det er det).

Rabatkoden

Med sådan et kæmpe udvalg og de utrolig skarpe priser skulle man jo tro at det ikke kunne blive billigere. Men det kan det skam. Hvis du kan finde en iBob rabatkode kan du nemlig spare endnu flere penge på dit køb, og det er jo ikke så dårligt endda.

Sådan som det som regel fungerer med sådan en rabatkode er at du starter med at handle som normalt. Du finder de varer du gerne vil købe, og så lægger du dem i din kurv og går til checkud. Her indtaster du så dit navn og din adresse, sådan at de ved hvor de skal sende dine varer hen. I rabatkodefeltet taster du så din iBob rabatkode ind, og så kan du se på prisen at der bliver trukket et beløb fra.

Jo mere du køber jo mere sparer du selvfølgelig, så det kan være en god ide at samle sine indkøb, især hvis rabatkoden kun kan brugen én gang.