Om bogtossen.dk

Her kan du læse mere om os.

Mere end bare bøger…

BOGTOSSEN.DK er meget mere end blot inspiration om de nyeste bøger på markedet. Hos os finder du artikler og indlæg, som berører alle områder i livet. Vi henvender os til dig, som går op i kvalitetsprodukter, fritidsinteresser, psykisk trivsel og funktionelle løsninger til boligen.

Vores hjemmeside er bygget brugervenligt op, så enhver nemt og overskueligt at finde frem til de temaer, som har størst betydning og relevans.

Til inspiration, viden og afklaring

Hvordan du vælger at bruge BOGTOSSEN.DK, er helt op til dig og dine behov. Mens nogle har brug for konkret viden om specifikke emner, er andre nysgerrige og går på opdagelse iblandt indlæg, som kan give dem inspiration til hverdagen.

Vores mobilvenlige hjemmeside er perfekt for dig, som holder af at booste hjernen med viden og seriøse artikler i en ledig stund.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nyt indhold, som du finder i kategorien under ”Seneste artikler”. Her kan du altid holde dig opdateret om nyheder og trends, som kan influere på dit liv.

Vores hjemmeside og dets indhold tager udgangspunkt i vores 3 bærende visioner:

  • Vi skriver om alle emner
  • Selvom fokusset er bredt, har vi stadig plads til artikler om bøger
  • Personlig udvikling skabes som følge af fokus på flere livsområder

Disse visioner er med til at præge vores hjemmeside og de mange artikler på den. Vi interesserer os for at kunne bidrage til personlig udvikling, som er en proces, der skabes gennem samspil mellem både træning, kost, jobtrivsel, boligsikkerhed og fritidsinteresser.

Meget mere end kun bøger

Når du bruger BOGTOSSEN.DK, behøver du kun at have én website at benytte dig af, når du ønsker viden, inspiration og gode råd til livets små og store emner. Vi har sørget for at samle alt det, du skal vide til både hverdag, fritid og rejser på ét sted.

Du kan bruges vores mange artikler til at skabe nye løsninger i hjemmet, til at starte og vedligeholde en sund livsstil, til at finde frem til de bedste, teknologiske løsninger og meget mere.

Vores mange indlæg er kategoriseret i forhold til emner, så du får nemt ved at finde frem til de temaer, som kan få betydning for dit liv.

Du kan gå på opdagelse i relevante artikler fra følgende kategorier:

  • Personligt og udvikling
  • Penge og arbejde
  • Hus og have
  • Teknologi og computer
  • Sundhed og træning
  • Bøger

Med det brede udvalg af kategorier kan du bruge BOGTOSSEN.DK som din foretrukne website, når du ønsker inspiration, eller når du har brug for viden om alt fra træning over elektronik til økonomi og psykologi.

Artikler med reel værdi for dig og din hverdag

Det er vores ambition hos BOGTOSSEN.DK at være din rådgivningsplatform, når du har brug for information om de emner, som påvirker din hverdag. Vores artikler tager hensyn til alle målgrupper, og det er muligt for enhver at benytte sig af vores hjemmeside.

Vores artikler er møntet på at give dig reel værdi, som du kan anvende i din fritid, din hverdag eller på dit job.

Vi informerer om de mest aktuelle og vigtigste temaer, som er oppe i tiden. Det kan dreje sig om valg af bedste lånemuligheder, når du står overfor at købe hus, eller det handle om at få fif og tips til at optimere din træning.