køkkenmaskine

Gør hverdagen lidt nemmere med en køkkenmaskine

bfd22

I dag kommer vi med et rigtig godt tip til dig. I dag handler det nemlig om hvordan du ved hjælp af én simpel lille maskine kan gøre din hverdag meget meget nemmere. Det er selvfølgelig en køkkenmaskine der er tale om. En køkkenmaskine? – tænker du måske. Det lyder da som noget man ikke helt ved hvad er? En maskine til at lave køkkener? Det er det selvfølgelig ikke, men for at der ikke skal være mere forvirring så lad os hoppe direkte ind i det:

Hvad er en køkkenmaskine

En køkkenmaskine er en ny maskine som er kommet på markedet i løbet af de seneste år, i takt med at teknologien er blevet bedre og bedre. I starten var køkkenmaskiner store og klodsede, de kostede rigtig mange penge og havde slet ikke så mange funktioner. Men sådan er det jo med alt teknologi og innovation, i starten er det altid lidt dårligt og klodset, men det bliver hurtigt bedre. Og sådan er det også med køkkenmaskiner, hvor vi efterhånden er nået et niveau både i forholdt til pris og kvalitet hvor alle kan være med.

Men vi har endnu ikke svaret på hvad en køkkenmaskine er. Så det kommer nu. En køkkenmaskine er simpelthen køkkenets svar på en 3 i 1’er. Det er en maskine der kan det hele. Det kan røre og ælte, den kan piske og snitte, den kan presse og kværne, og de mere avancerede modeller kan både lave pasta og bruges som ismaskine til at lave din egen is. Så meget, bare i én maskine.

Men hvad er det der er så smart ved den?

Det smarte ved en køkkenmaskine er først og fremmest at man får samlet mange maskiner i én. Det vil sige at hvis du er træt af at have både en blender og en mini-hakker og en pastamaskine og en ismaskine og et rivejern og alle de andre maskiner stående, ja så kan du altså skifte det hele ud med en køkkenmaskine i stedet, og spare en masse plads.

Og så er en køkkenmaskine også rigtig god til dem som har travlt. Lad os sige du gerne vil lave noget hjemmelavet brød til morgenmad men også skal nå i bad. Så kan du altså lige hælde ingredienserne ned i skålen, tænde for røreprogrammet og så ellers bare lade den stå mens du er i bad og vups, så kommer du ud til en friskrørt dej.

Og så er den også god til dem der virkelig går op i madlavningen og kun vil have det bedste af det bedste.

Hvor køber man sådan en maskine?

De fleste butikker der sælger køkkenudstyr er også begyndt at sælge køkkenmaskiner, så en model er ikke svær at finde. Men der kan være ret stor forskel i både pris og kvalitet. Nogle af de mest populære maskiner kommer fra Kenwood, men selv her er der stor forskel på de forskellige modellers kvalitet. Derfor er det en god ide at gå ind på en side som test-nu og læse køkkenmaskine tests for på den måde at danne sig et overblik over hvilke modeller der er de bedste på markedet lige nu.

Man kan også godt finde billige modeller rundt omkring, nogle gange på tilbud, men det kan som regel ikke anbefales at købe en meget billig model medmindre test-nu skriver at den har fået et godt testresultat. Så vil kvaliteten nemlig være for dårlig, og så bliver man bare hurtig irriteret på den, og så er det bedre hvis man slet ikke havde købt en køkkenmaskine til at starte med.