Tilbud og priser på iPhones

bfd22

Lige siden den første iPhone kom på markedet, har telefonen begejstret de fleste mennesker. En iPhone er en eksklusiv telefon, som med sit design og udtryk på mange måder er det ypperste inden for smartphones. Den bruges af alle – gammel som ung – og med dens indtog varslede den en tid, hvor mobiltelefonen lige så stille skulle komme til at overtage mange af computerens funktioner.

Men alt har en pris, og det gælder så sandelig også for en iPhone, der absolut ikke kan anskaffes for håndører. For udenforstående kan det synes absolut abrupt at bruge flere tusinde kroner på en telefon, men for den indviede står det klart, at du ikke blot køber en telefon, men erhverver dig en gadget, som også rummer en kultur, der er med til at definere dig. Stadig er vi dog interesserede i at finde den bedste pris på telefonen, og der er heldigvis hjælp at hente på nettet.

Få den nyeste model til den bedste pris

Alle mennesker vil gerne have den bedste telefon til de færreste penge. Blot hænger det normalt ikke sådan sammen. Det er nemlig logisk, at de nyeste iPhones er de dyreste. Men hvis du holder øjnene åbne og ser dig godt for, kan du stadig finde en iPhone af nyere dato, hvor prisen på samme model varierer så meget blandt de forskellige forhandlere, at du faktisk kan ende med at gøre en ganske god handel.

Er du eksempelvis interesseret i iPhone 7, kan det være fristende bare at købe telefonen med det første og det bedste abonnement, men det er sjældent en god idé. Der er nemlig stor forskel på de behov, som vi har, og det er ikke sikkert, at du har brug for et abonnement med kolossale mængder af data og 50 timers taletid om måneden. Hos Telia koster en iPhone 7 små 7.000 kroner, mens selvsamme model hos mobilshop.eu koster omtrent 5.500. Det er dog en besparelse, som er værd at tage med i købet.

Se tilbud og priser på iPhones

Hvordan finder jeg det bedste tilbud

Du er selvfølgelig interesseret i at finde det bedste tilbud og den mest fordelagtige pris på en iPhone, og som sagt gør du klogt i at bruge de sider på nettet, der netop har specialiseret sig i at sammenligne de tilbud, som de danske forhandlere tilbyder. Men derudover skal du også huske på, at prisen på mobiltelefonen også er afhængig af dens øjeblikkelige status. Det betyder med andre ord, at det kan være en rigtig god idé at holde øje med det tilbud på en iPhone, som dukker op, når der er en ny model på vej. Lanceringen af den nye model presser nemlig prisen på de ældre modeller ned.

Det er desværre sjældent, at der er en iPhone er på udsalg, da Apple er meget interesseret i at bibeholde en striks konservativ prispolitik. Skal du have fat i en billig iPhone, er du simpelthen nødt til – i de fleste tilfælde – at spare penge ved enten at købe telefonen kontant eller måske stille dig tilfreds med sidste års model.