Find det perfekte domæne til din webshop

bfd22

Hvis du går og leger med tanken om at åbne en webshop, har du helt sikkert også overvejet, hvilket navn det skal have. Navnet på webshoppen vil typisk også komme til at blive domænet på det. Det er derfor vigtigt, at du både finder et godt navn og vælger et, hvor domænet ikke allerede er taget.

Men det kan være svært at gennemskue, hvilke domæner der er ledige. Det er derfor en god ide for dig at kigge på hjemmesiden crawlr.dk. De har nemlig specialiseret sig i at finde frem til ledige domæner. Det gælder både domæner, der aldrig har været brugt før, og domæner, der har været i brug, men hvor de nu er blevet slettet.

De har altså brugt en masse tid på at finde frem til alle de forskellige domæner. Du kan hele tiden se en liste over domæner, der ikke er i brug, lige som du også altid kan finde et domæne, der har været i brug, men nu er blevet slettet.

Der er nogle, der bruger mit ønske domæne

Det er rigtig træls, hvis du har fundet det perfekte navn til din webshop kun for at finde ud af, at der er en anden, der allerede har domænet. Du kan prøve at kontakte dem og høre, om de vil sælge det. Hvis de ikke vil det, kan du tilmelde dig crawlr.dk’s nyhedsbrev. Der kan du blive opdateret om alle de domæner, der bliver slettet. De ryger direkte ind i din indbakke. Du behøver derfor ikke at tjekke crawlr.dk’s webside for at finde frem til dem. Det sparer dig igen for en masse tid.

Og du kan jo være heldig, at det domæne, du gerne ville have, pludselig bliver ledigt. Det er en god mulighed for dig for at få det så.

Hvad koster et domæne?

Udover at du kan finde ud af, hvilke domæner der er ledige, kan du også finde ud af, hvor meget de forskellige domæner koster. Det bør jo også være en del af dit budget, når du skal starte en webshop op. Det er meget forskelligt, hvad et domæne koster. Det vil dog typisk ikke koste dig så mange penge igen. Lige meget om det er et af de dyre eller et af de billige domæner, som du gerne vil have, burde du have råd til det på dit budget til webshoppen. Men hvis du virkelig skal spare nogle penge, giver det selvfølgelig lidt at vælge et billigt domæne frem for et dyrt.

Derudover kan du også se, hvad et webhotel koster. Et webhotel hjælper dig med en lang række forskellige ting i forhold til din hjemmeside. Når du skal vælge webhotel, er det vigtigt at kigge på både pris og kvalitet. For eksempel er det vigtigt at se på, hvor stor din hjemmeside kan blive hos det pågældende webhotel. Altså hvor mange gigabyte den må fylde. Det er også vigtigt, at du ser på, hvor meget trafik der må være på siden. For mange er det ikke et problem, men kommer der pludselig øget trafik, kan du risikere, at din side lukker ned.