Hold fest som i det vilde vest

bfd22

Når man siger cowboy, tænker man automatisk indianer. Disse figurer er tæt koblet i de fleste menneskers bevidsthed. Det er derfor også let for de fleste mennesker at fremkalde et billede af, hvordan cowboys og indianere ser ud. Cowboys er kendetegnet ved cowboybukser, skjorte, tørklæde, cowboyhat og ikke mindst en pistol. Indianerne derimod er kendetegnet ved frynser, fjer, fletninger og en tomahawk. De fleste kender de klassiske westernfilm, der handler om stridighederne mellem cowboyerne og indianerne. Mange har måske ligeledes leget cowboy og indianer som barn med de andre børn på gaden. Derfor er cowboy og indianer bestemt ikke et ukendt fænomen for danskerne.

Temafest med cowboy og indianer

Da de fleste mennesker netop kender til de klassiske westernfilm og derved den klassiske stridighed mellem cowboys og indianer, er det oplagt at benytte dette tema til din næste fest. En temafest kan være en sjov og anderledes måde at fejre din fødselsdag, fejre dit nye job eller fejre noget helt tredje.

Først og fremmest er western et tema, hvor det er utrolig let at klæde sig ud. Det kræver nemlig ikke en særlig stor indsats at ligne en cowboyer eller indianer på en prik. Der findes et stort udvalg af både cowboyer og indianer kostumer online samt i de fysiske butikker. Se udvalget af Western kostumer her.

Selvom et westerntema til din næste fest måske er et klassisk valg, som de fleste kender til, er det ikke lig med, at det er et kedeligt tema. Westerntema lægger nemlig op til den helt store fest. Westernteamet indikerer netop, at folk skal komme som enten cowboy eller indianer, hvilket er en oplagt mulighed til at lave nogle sjove og festlige selskabslege. Skab konkurrencer, der netop fokuserer på stridigheden mellem de to parter.

Udover fede kostumer og sjove lege er det en god idé at pynte op og ikke mindst servere drinks i ægte western stil. Temaet kan inkorporeres i et utal af festens aspekter. Det handler bare om at være kreativ.

Skab de bedste betingelser for filmaftenen

Hvis du derimod trænger til en weekend, der ikke behøver at inkludere fest og farver, kan du i stedet vælge at invitere dine venner forbi til en filmaften. Filmaftenen kan ligeledes have et tema. Dette er en sjov og anderledes måde at være sammen med dine venner på. Hvis I alle ankommer i kostumer i westerntema og herefter sætter en vaskeægte westernfilm på, så er I garanteret en utrolig hyggelig aften.

Kostumer tilfører ofte sociale arrangementer noget ekstra. Til hverdag er det de færreste, der går rundt i kostumer. Når man ifører sig et kostume, viser det, at man har gjort noget ekstra for at gøre aftenen til noget særligt. Når folk har et ønske om at gøre en aften til noget særligt, sker det som regel også. Dette kan være en af årsagerne til, hvorfor kostumer og temaaftener er mere populære end nogensinde før.