billigste bredbånd

Find det billigste bredbånd i DK

bfd22

Der er mange måder at finde bredbånd i Danmark på. Efter markedet kom frem, er det nærmest eksploderet de sidste par år, og der er derfor også kommet mange nye udbydere til. Det kan af den grund virke utrolig uoverskueligt, når man får smidt den ene reklame i hovedet efter den anden. Nogle er med binding, og andre uden, og de har stort set alle sammen forskellige priser. Ikke nok med det, så skal man også vide hvor hurtigt ens hastighed skal være, og hvis man ikke har forstand på internet og den slags, er det utrolig svært. Man kan altid læse om de forskellige kvaliteter hos de forskellige udbydere, med det vil være meget svært og tage rigtig lang tid. For at gøre det mere lige til for kunder og andre interesserede forbrugere kan man nu nemt og hurtigt på et overblik på hvad der udbydes på markedet for bredbånd lige nu og her. Dog skal man lige vide, hvor man skal lede, men det er ikke svært at finde. Lars sad nemlig en ganske almindelig eftermiddag og kiggede på nettet, da han faldt over annoncen. Det og meget mere kan du læse om lige nedenunder her.

Lars sparede mange penge

Lars faldt tilfældigt en dag på nettet over en annonce, som fortalte at der kunne være penge at spare ved at skifte internetudbyder. Lars tænkte derfor, at det selvfølgelig ikke kunne skade at tage et kig. Han og konen var nemlig i fuld gang med at spare sammen til en ferie. Lars kom så ind på siden, www.billigtbredbåndguide.dk, og gik derefter i fuld gang med at se om der så var noget at spare. Han satte nogle kriterier for hvad han gerne ville have og hvilke egenskaber internettet skulle have. Efter en større eftersøgning, fandt han ud af at det faktisk var rigtig meget at spare i forhold til, hvad han betalte for familiens internetaftale på daværende tidspunkt. Han ringene derfor straks til udbyderen og i løben af nogle få minutter havde han sparet mange penge. Det betyder at han i dag er meget tilfreds med at surfe rundt på nettet, da det går bare meget hurtigere.

Fremtiden for Lars og familien

Hans gode investering har resulteret i, at han og familien skal til de varme lande til sommer. Han udtaler også hvor fedt det er at kunne gøre det. Og samtidig hvor meget det faktisk har betydet for deres samlende økonomi. Derudover tilføjer han, at han skal til at finde ud af om der er andre steder i deres forbrug, der er penge at spare. Han nævner med et smil på læben at det nok er en form for hobby han har fået her, og ”det er jo i sig selv en produktiv hobby”. Han har gjort opmærksom på dette, fordi han synes det er noget alle skal have glæde af og mulighed for. ”Og jeg synes nu, at det er lidt sjovere at bruge penge på en rejse end regninger”.