flyttefirma odense

Mette og Søren skulle flytte sammen

bfd22

Søren og Mette er et helt almindeligt dansk kærestepar, som mødte hinanden i Aarhus, da de begge to læste historie. I den første lange tid hvor de to havde kendt hinanden boede de hver for sig. Søren havde varet heldig at skaffe sig et lille kvist værelse nede ved åen, hvor han boede sammen med en fire andre gutter. Der var dog uhumsk, og det gik hurtigt op for ham at hvis han nogensinde skulle imponerer Mette, måtte han tage sig sammen og gøre noget ved sin boligsituation. Han begyndte derfor at arbejde. Først fik han et job i det lokale supermarked, men det betalte ikke så godt, og arbejdstiderne var lange og lå skæve. Men penge det skulle han jo tjene. Han arbejdede derfor der i døgndrift, indtil at han kunne få en ny tjans på en af de mange hyggelige cafeer inden i midtbyen. Der arbejde han så næsten fuldtid i nogle måneder imens han i weekenderne arbejde i sin onkels flyttefirma for at kunne skrabe den fornødne kapital sammen, til at finde et rart lille sted for dem begge to.

Søren arbejde for et flyttefirma

For på kvisten i Sørens gamle, nedslidte men hyggelige lejlighed, der skulle de godt nok på ingen måde bo. Det var de begge to enige om.  Mette havde heller ikke selv de bedste boligforhold. Hun var fra København og kendte ikke en sjæl da hun flyttede til smilets by, og det plejer at være en forudsætning hvis man da skal være så heldig, at kunne finde sig et ordentligt sted at bo. Hun boede derfor de første par uger på forskelige vandrehjem og hoteller, ikke just de bedste forudsætninger for at begynde på nyt studie, men nuvel, hun havde da tag over hovedet. Mange af hendes medstuderende havde fortalt hende om de skrækhistorier med unge som ikke havde et tag over hovedet og som enten var nød til at sove på gaden, i deres forældres bil som de havde lånt, eller var nød til at gå på herberg. Det var noget som Mette for alt i verdenen gerne ville undgå- Hun søgte derfor en masse kolegieværelser, og var heldig at være en af dem som fik et. Det lå helt ude i Brabrand, men tag over hovedet og varme havde hun.

Søren og Mette fandt et flyttefirma i Odense

Da Søren og Mette havde kendt hinanden i tre år, besluttede de sig at de skulle prøve at flytte sammen for at se hvordan det gik. De kunne af gode grunde hverken flytte til den ene eller den anden, så det besluttede sig faktisk at flytte til fyn, hvor de fandt et super billigt flyttefirma Odense. Der kunne de så i ro og mag flytte hen, og det lykkedes dem faktisk at finde sig en hyggelig lejlighed, hvor de begge bor, den dag i dag.