rollator med hjul

Få hjælp til at komme rundt med den rigtige rollator

bfd22

Det kan være svært at blive ældre. Man oplever pludselig at benene og resten af kroppen kan svigte og noget så simpelt, som at komme rundt i eget hjem kan pludselig forekomme helt umuligt. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, om en rollator måske var en mulighed for dig. Der findes så meget livskvalitet og hjælp til optimering af selv de mest simple hverdags ting, at det ville være dumt ikke at undersøge markedet.

Hjælp i hverdagen

Det er ikke altid sjovt at blive ældre, men vi kan måske gøre det lettere for os selv. Der findes et væld af muligheder, som man bør give en chance. Du kan læse om nogle af de gode løsninger til hjælp i hverdagen på Acu.dk. Her kan du for eksempel læse om hjælp til bevægelse i og omkring hjemmet. Du kan også læse om hjælpemidler til en tur i indkøbscenteret, til at samle genstande op fra gulvet eller andet i hverdagen, som pludselig kan virke uoverkommeligt. Med de rette hjælpemidler vil friheden i hverdagen automatisk blive større og du vil opleve at genfinde troen på dig selv igen.

Den rigtige rollator

Har du problemer med benene og føler du ikke, at du står så fast på gulvet, som du gjorde det i din ungdom, så kan en rollator måske være noget for dig. ved at bevæge sig rundt med en rollator både i hjemmet og når du er ude, vil du opleve, at du igen får friheden til at kunne stå på egne ben. Med en rollator har du altid muligheden for at genfinde balancen eller at holde et lille hvil på siddepladsen forrest på din rollator. Det kan i den grad hjælpe dig til igen at komme ud og opleve og at få noget af lysten til at bevæge sig tilbage. Du kan læse mere om det store udvalg af rollatorer neden for. Og samtidig kan du gå på opdagelse i de forskellige rollatorers egenskaber. Der findes for eksempel rollatorer, som egner sig særdeles godt til at komme ud i naturen, mens andre er bedre til at bevæge sig rundt i eget hjem. Klik her, og læs mere.

Få livskvaliteten tilbage

Det handler i sidste ende om at give den ældre borger sin værdighed og bevægelighed tilbage. Livsgnisten og modet på at skulle se og opleve mere, vil automatisk komme, i takt med at man oplever at få sin bevægelighed og frihed tilbage. Det er vigtigt at man ikke oplever et alt for stort tab af selvstændighed i sin alderdom. I stedet må man søge efter gode løsninger på hverdagens små og store problemer, sådan så man ikke mister modet. Uanset dit behov for hjælp, så findes der med garanti et redskab, som kan være med til at hjælpe dig god på vej imod en højre livskvalitet og en større frihed i hverdagen. Det skal være værdigt at blive ældre og det skal kunne gøres på en god måde.