akvarium

Her er kontoret, alle burde have

bfd22

Indret kontoret, så det passer til din smag og dine behov. Der er mange forskellige måder at indrette sit kontor på. Det skal være fleksibelt, og der skal være plads til kreativitet.

Et kontor bør ikke nødvendigvis fylde helt vildt meget, man kan have et standard skrivebord samt en stol. Man kan have et kontor under trappen, i gangen eller i stuen. Men en ting man ikke kan rende fra, er at man skal sidde komfortabelt og have plads til at arbejde.

Et must-have

En rigtig god kontorstol er et must-have, for at man kan udføre sit arbejde ordentligt – man skal sidde godt. Og hvis man sidder der for længe, så kan man få ondt i ryggen. Man kunne derfor gøre sig selv den tjeneste, at anskaffe sig en ergonomisk kontorstol, der hjælper på dårlig ryg og er utrolig komfortabel, at sidde i. Det ville dermed være svært at mærke irritation i måsen, selv efter en rigtig lang arbejdsdag på kontoret.

Opbevaring er intet problem

Kontoret behøver ikke fylde ret meget, f.eks. ved at benytte et flatmate-bord, har man den mulighed at få skrivebordet til at fylde endnu mindre, hvilket vil give mere plads til en selv. Det vil ende med at blive en integreret del af stuen og derved ikke fylde mere end et almindeligt skab.

Hvis pladsen ikke er et problem, burde man vælge at anskaffe sig et stabilt skrivebord, med masser af bordplads og muligvis skuffer.
Har man f.eks. i forvejen en ergonomisk kontorstol, ville et hæve-sænke skrivebord passe perfekt ind i situationen, denne kan justeres i højden på begge objekter, og derved medføre en komfortabel og stabil arbejdssituation. Uden risiko for at få ondt i hverken ryg, skuldere eller arme.

Med både komforten og pladsen ordnet, kan man forholde sig til de mere dekorative og praktisk uvedkommende elementer.

Akvariefisk eller bonsai træer

Mulighederne er mange, når man står tilbage med dekorationen af sit kontor. Man kan bruge restpladsen til dekorative objekter eller hobbyrelaterede personlige interesser. En idé kunne være, at man bruger den åbne plads til et stort og flot akvarie, hvilket ville være med til at lyse rummet op og give det et bedre indeklima. Er man mere typen med de grønne fingre, ville et bonsai træ passe perfekt ind i et oplyst rum. Denne kan man dermed sidde og beundre, når man sidder ved sit skrivebord.

Bruger man meget tid på sit kontor, kan man også anskaffe sig et løbebånd – Det perfekte pusterum, hvis man f.eks. er i en stresset situation eller bare trænger til lidt motion. Dermed er der altid mulighed for at tage en hurtig løbetur på båndet.
Der er næsten ingen grænser for hvad man kan placere i det tomme hjørne på kontoret.

Herefter er standarden på kontoret sat. Men det er op til dig selv, hvilke elementer man ønsker på sit kontor.