regnen

Didriksons Regntøj er en nødvendighed for folk i regnfulde nordiske lande

bfd22

Når man bor i norden er det svært at undvære regntøj. Lige meget om det er sommer, efterår, vinter eller forår, kan man være sikker på, at regnen nok skal styrte ned i stride strømme i den nære fremtid.
Didriksons er et svensk mærke der producerer overtøj – heriblandt regntøj. Eftersom mærket er svensk, kan man roligt have tillid til, at de ved hvad det nordiske vejr kræver af vores overtøj.

Rigtig mange elsker at bruge cyklen som transportmiddel når de skal til og fra arbejde eller studie, handle ind eller aflevere børnene i børnehave og skole. Her er det nødvendigt med et sæt regntøj der kan holde vandet ude og samtidig har en god åndbarhed.

Didriksons regntøj har et stort udvalg af regntøj med god åndbarhed

Mange har sikkert oplevet at det nogle gange kan føles som at være i et drivhus, når man har regntøj på – og særligt når man cykler eller bevæger sig på anden vis og altså bruger sin krop. Dette er fordi kroppen udskiller en damp når man har det varmt, og hvis dampen ikke kan komme ud af jakken, sætter den sig som duggen på et vindue, på indersiden af den. For at undgå dette, er det vigtigt med regntøj der har en god åndbarhed. Didriksons producerer regntøj der netop giver kroppen mulighed for at ånde. Der er jo ikke meget ved at tage regntøj på for at undgå at blive våd, men så alligevel blive våd og fugtig af kroppens egen damp.

Didriksons laver regntøj til hele familien. Både til børnene, til manden og til konen og det findes i et bredt udvalg af farver og og længder.
Nogle kvinder kan godt lide, at have en lang regnfrakke der og dækker lårene, frem for blot en kort regnjakke, mens andre gerne vil have et sæt bestående af jakke og busker.
Inden du investerer i et sæt regntøj, bør du også overveje hvad du hovedsageligt skal bruge det til. Didriksons laver nemlig bl.a. regntøj med god strækbarhed, og dette kan være godt hvis du har brug for at kunne bevæge din krop frit. Måske vil du have en jakke du kan spille fodbold i – så er en god strækbarhed det optimale.
Hører du til en af dem der cykler meget – også selvom det regner – bør du sikre dig, at dit regntøj har reflekser så biler og andre cyklister kan se dig.

Mange friluftsbutikker har et stort udvalg af Didriksons regtøj

Du kan købe Didriksons regntøj i et stort udvalg af butikker.
Det største udvalg finder du måske i friluftsbutikker der forhandler praktisk tøj der passer til al slags vejr og vind. Her kan du også være heldig at finde Didriksons regntøj på tilbud eller med rabat. I de fleste stormagasiner har de også et godt udvalg af regntøj og praktisk overtøj. Derudover er der i disse moderne tider rig mulighed for at finde et stort udvalg af Didriksons regntøj på nettet. Her er der selvfølgelig en ulempe ift. at du ikke kan prøve regntøjet først, men hos de fleste forhandlere har man heldigvis mulighed for at sende tilbage og få pengene refunderet, eller få tøjet tilsendt i den rigtige størrelse.