afbudsrejse-til-barcelona

Hvor køber jeg afbudsrejser til Barcelona?

bfd22

Barcelona kan mange ting: byen er kendt for sin fantastiske arkitektur og smukke bygninger. For det prisvindende fodboldhold FC Barcelona og byens to stadions Camp Nou og Estadi Olímpic Lluís Companys. For de gode shoppemuligheder i byens mange butikker, det spanske køkken og selvfølgelig for det varme klima og sin placering ved kystlinjen ud til Middelhavet. Barcelona har syv strande, så der er nok at vælge imellem og noget for enhver smag, hvis man besøger byen for at tage på badeferie. Men det mest geniale ved Barcelona er, at den kan det hele, og derfor er den bestemt et besøg hver. Og der er ingen der siger, at det behøves at være dyrt at tage af sted: med en afbudsrejse kan du komme afsted for billige penge.

Her er et par gode tips til at finde billige afbudsrejser til Barcelona:

Søgemaskiner er en god måde at finde billige afbudsrejser på og tjekke prisforskelle mellem forskellige rejsebureauer som Rejsetilbud DK. For at finde de billigste rejser kan det betale sig at være fleksibel med afrejsetidspunkt, hvilken lufthavn man flyver fra, længden på rejsen osv.

Overvej mulighederne for sæsonen

Skal rejsen til Barcelona ligge i sommerferien er det en god ide at forberede sig på en badeferie, da temperaturerne i det sydlige Europa kan blive meget højere end vi er vant til i Danmark. I sommeren er der mange, der rejser udenlands, så priserne er ofte højere end resten af året. Men der er stadig meget man kan gøre for at få en billig ferie! Finder man fx en billig afbudsrejse med all inclusive inkluderet i prisen, er der mange penge at spare. Disse ferier kan let findes online, for eksempel hos rejsetilbud.dk.

Rejs uden for sæsonen

Rejser man uden for sommersæsonen er byen perfekt til storbyferie. Og her kan man også spare mange penge på flybilletter, da de billigste billetter ofte ligger lige før og efter skoleferierne. Takket være det sydeuropæiske klima er der lunt i byen mange måneder, og derfor er den et ideelt rejsetidspunkt hele året rundt. Et par gode forslag til billige rejsetidspunkter er fra start maj til Sankt Hans i juni, efter jul og nytår, slut august eller start september og sidste uge i november og frem til lige inden jul. I disse perioder er der ofte billige billetter på markedet.

En selvbooket ferie

Du kan tit spare penge ved at finde hotel uden om rejsebureauerne. På den måde kan selv sammensætte din ferie og have flere valgmuligheder at vælge imellem når det kommer til at bo i byen. Men undersøg også bureauernes tilbud, for en gang imellem kan de have nogle gode tilbud der overgår det, man selv kan finde frem til.

Opret en prisagent – helt gratis!

Med en prisagent bliver du hele tiden opdateret på prisudviklingen på den rejse, du har i kikkerten. Så kan du slå til, når prisen passer til dit budget.

Rejs med kort varsel

Dette tip gælder især, hvis du ikke rejser i højsæsonen. De rigtig billige billetter finder man ofte et par dage før afgang. Så hvis du ikke har noget bestemt tidspunkt, hvor du skal rejse på, kan du komme billigt afsted.