Sådan kan du mindske tiden, du bruger på indkøb

bfd22

Er du træt af at bruge en masse tid i supermarkedet, som du kunne bruge på andre ting? Måske du altid køber ind efter en lang dag på arbejdet og godt kunne tænke dig at mindske tiden, du bruger på at handle ind, så du hurtigere kan komme hjem og slappe af eller bruge tid med familien. Der kan være mange grunde til at ville bruge mindre tid på indkøb, så her får du et par forslag til, hvordan du kan gøre det.

checkliste

Lav madplaner

Hvis du er typen, der køber ind til aftensmaden hver eneste dag og måske endda først finder ud af, hvilke råvarer du skal bruge, når du allerede står nede i supermarkedet, så kan en madplan måske være idé. Du kan f.eks. aftale med dig selv, at hver søndag sætter du dig ned og beslutter, hvilke retter, du vil lave til aftensmad i den kommende uge. Når du har skrevet alle retterne ned, kan du begynde at lave en indkøbsliste med alle de råvarer, du skal bruge, også varer du ellers står og mangler, som ikke er til aftensmaden. Det kan f.eks. være, du er løbet tør for rugbrød og mælk, så dem skriver du også på listen.

På den måde har du en liste klar, når du tager ud og køber ind, så du allerede ved, hvad du skal bruge. Så bruger du ikke tid på at finde ud af det nede i supermarkedet. Derudover behøver du ikke købe ind hver dag, hvis du sørger for at købe ind til hele ugen på én gang. 

Online supermarkeder og måltidskasser

En anden måde du kan slippe for at bruge en masse tid nede i supermarkedet, er ved at bestille maden online. Du kan prøve at finde et online supermarked, så du kan købe dine dagligvarer på nettet og få dem leveret. Du kan også undersøge, om måltidskasser måske er noget for dig.

Ved at bestille dine dagligvarer på nettet, behøver du ikke tage ned i supermarkedet selv og gå rundt og lede efter de enkelte varer på hylderne. I stedet kan du bestille dem hjemmefra, hvilket især kan være dejligt, hvis du frem for alt gerne vil slippe for at skulle gå rundt i et fysisk supermarked.