mastercard

Hvorfor du skal til Bundesliga og hvordan du får råd

bfd22

Er du helt vild med fodbold og ville du utroligt gerne til Bundesliga i Tyskland for at se noget ordentlig boldspil direkte? Ville du gerne opleve den vilde stemning, drikke alle øllene og bare have en fed oplevelse? Så tag da afsted!

Men det er småt med pengene, siger du? Så læs med her og se hvordan du får råd.

fodboldsko

 

Hvorfor du skal til Bundesliga

Hvis du er rigtig fodbold-entusiast så tag kammeraterne under armen og øllene i den anden. Sæt jer ind i bilen og sus derned af de tyske motorveje og få jer nogle rigtig mandedage.

Eller hvis du ikke vil have kammeraterne med, hvad så med at tage din gamle far under armen? Er han lige så stor fodboldfan som dig? Jamen, så kunne det jo blive en hel fornøjelig oplevelse sammen, der kan føre jer tættere på hinanden.

Selvfølgelig er der lige et par ting at overveje, når man tager ned til Bundesligaen. For eksempel bør du lige sætte dig lidt ind i trafikreglerne, hvis du ikke er vant til at køre på tyske veje. Derudover er det en god ide lige at gemme autohjælpens nummer på din mobil i tilfælde af at der sker uheld på vejen derned. Det ville være træls at være fanget ude midt på en tysk motorvej uden at ane hvem man skal ringe til.

Til sidst er der selvfølgelig pengene. Dem skal der være nok af så i ikke står og tæller småpenge for at få en øl.

fodbold

 

Sådan får du råd

Nye oplevelser er desværre som regel dyre og det gælder altså også en tur ned til Tysklank for at se Bundesligaen. Den bedste løsning ville selvfølge være, hvis du havde mulighed for at lægge lidt penge til side hver måned til oplevelsen, præcis ligesom når du for eksempel skal en tur sydpå til sommerferie.

Måske er du en heldig kartoffel og har allerede pengene lagt til side men ellers kan jo altid tage et lån. Selv hvis du står i RKI er der skam mulighed for at låne penge.

Alle bør have råd til gode oplevelser og det ville være en skam, hvis du gik glip af denne bare på grund af pengeproblemer.